Vi følger selvfølgelig sundhedsmyndighedernes retningslinjer

Pige med dykkerbriller

Arrild badeland

Arrild badeland nær Ribe, Aabenraa og Sønderborg

Kom ind til sjov i vores badeland.

Arrild badeland er i Toftlund nær Aabenraa, Ribe og Sønderborg. I badelandet er der både aktiviteter til børn og voksne, der er noget for enhver smag. Til børnene er der bl.a. vores eftertragtede vandrutsjebane som er 107 meter, og som er med lysshow og lyde. 

Vi har 3 bassiner, hvor der er plads til mange timers underholdning og leg for hele familien. Vores største børnebassin er altid opvarmet til 34 grader. 

Det skiftende danske vejr, har heldigvis ingen betydning for om i får en dejlig ferie, eller en hyggelig dag i Arrild badeland - vi har nemlig indendørs badeland med rutsjebane til børn, og til de voksne har vi spabad, romersk bad afdeling med et stort dampbad, helsekabine, fiskespa og stort udendørs sauna hvor vi tilbyder saunagus. 

Der er mange fordele ved at tage i badeland med børnene fx. får Børnene brugt en hel masse energi, mens de voksne kan slappe af, også kan badelandet anvendes selvom vejret er dårligt. 

Sjov for hele familien i Arrild badeland 

Trænger i også til at få brugt en masse energi på sjov og leg? Så tag hele familien med i Arrild svømmehal, vi kan garantere at i får en oplevelse ud over det sædvanlige, vi har både wellness område, Danmarks længste vandrutsjebane og hvis i mere er til udendørs aktiviteter så har vi en minigolfbane i kan bruge.  

Når i er færdig i svømmehallen eller med minigolf kan i komme ind i vores hyggelige cafeteria og købe noget lækkert mad, vi har et stort udvalg af diverse former for mad og drikkevare. Så i har muligheden for at få en hyggelig stund sammen efter en dejlig dag i vores badeland. 

Der er både mulighed for at købe nyt badetøj samt noget lækkert i vores cafeteria

Vi glæder os til at tage imod jer! :-) 
 

Kontakt informationer

Arrild Ferieby 9
6520 Toftlund
+45 74 92 83 70

Arrild Svømmehal

Alle kan være med - Hvad enten du er til badeland med vandrutchebane eller saunagus, så har vi noget for dig!

Privatlivspolitik

Cookiepolitik

Normale åbningstider 2024

  • Mandag Lukket
  • Tirsdag  10 - 12 og 15 - 20 
  • Onsdag  15 - 21
  • Stilleaften fra 19 - 21 (18 +)
  • Torsdag  10 - 12 og 15 - 18
  • Fredag   15 - 19
  • Lørdag   13 - 17
  • Søndag  10 - 16

Se åbningstider for Påskeferien