Vi følger selvfølgelig sundhedsmyndighedernes retningslinjer

Pige med dykkerbriller

Aqua fitness - hydrohex

Hydrohex bringer den nye bølge af fitness til din pool! Forbedr din kondition, kerne-styrke, mobilitet og endda smidighed med de nye træningskoncepter fra Hydrohex: CARDIO, POWER, MOVE og BEAT. Uanset hvad din baggrund er, vil du blive hooked og finde din favorit - om du er mere til sport, styrketræning eller dans. Vi ses i poolen! Kører tirsdag og onsdage kl 17.00 I sommerferien.

Uanset om du er begynder eller allerede hooked på vandtræning, vil du finde din favorit blandt vores fire koncepter: CARDIO, POWER, MOVE og BEAT. De har alle deres eget tema, der varierer fra intens atletisk træning til spændende danse-lignende bevægelser. Vand giver dig fordelen af at tilpasse træningen til dit niveau helt perfekt - så du vil få det sjovt, udvikle din kondition og have lyst til at komme tilbage efter mere træning!


CARDIO
Vi inviterer dig til at forbedre din smidighed, udholdenhed og have det sjovt med den nye bølge af Hydrohex CARDIO. Få dit hjerte til at slå hurtigere og nå dine mål med hård træning og motiverende musik. Med Hydrohex træner du aldrig alene!

POWER
Føl dig stærk og kontrolleret i hele din krop med cirkeltræning og andre øvelser med høj puls og energi! Den nye bølge af Hydrohex POWER inviterer dig til at presse dig selv og rykke ved dine grænser i dit eget tempo. Forlad poolen stærkere hver gang og kom tilbage efter mere!

MOVE
Udfordr dig selv og bevæg dig til de gode vibrationer fra Hydrohex MOVE. Forbedre din kernekontrol, mobilitet og kondition på dit eget niveau. Føl dig energisk, forfrisket og klar til dit næste move!

BEAT
Hydrohex BEAT er den perfekte kombination af sjov, rytme og fitness-træning! Føl musikken og flowet hele vejen fra top til tå og bevæg dig i din egen stil. Det er tid til at et tage et step up med koreografierne fra BEAT!

Kontakt informationer

Arrild Ferieby 9
6520 Toftlund
+45 74 92 83 70

Arrild Svømmehal

Alle kan være med - Hvad enten du er til badeland med vandrutchebane eller saunagus, så har vi noget for dig!

Privatlivspolitik

Cookiepolitik

Sommerferien åbningstider 2024

  • Mandag  10 - 13 og 14 - 19
  • Tirsdag   10 - 13 og 14 - 19
  • Onsdag  10 - 13 og 14 - 18 
  • Stilleaften fra 19 - 21 (18 +)
  • Torsdag  10 - 13 og 14 - 19
  • Fredag   10 - 13 og 14 - 19
  • Lørdag   10 - 13 og 14 - 19
  • Søndag  10 - 13 og 14 -18

Se åbningstider for sommerferien her.